1 Şubat 2018 Perşembe

Basketbol ve Çizim

NBA Günlüklerinde yazmaya başladığımda unutmuşum aslında, yazma maceram çok daha eskiye dayanıyormuş. Basketbola olan tutkum da 2006 civarları başlamıştı. Basketbol dergileri almaya başladım özellikle SLAM. Kobe Bryant'ın en coşkun zamanları. Aslında ilk aşkım değildi Kobe. Kuzenim Yağız da bir basketbolseverdi ve PS'da NBA Live oynardık. Daha ilgimin başlangıcıydı basketbola ve ilk aşkım Steve Nash'ti. Aslında onu özel kılan özelliklerinden ziyade üçlüklerine hayran olarak sevmiştim. Sonrasında Kobe sevdam başladı ve o emekli olsa da hala eski maçlarını izleyerek günlük dozumu alıyorum. Basketbolu sevme sebebimdi ve bence kimse basketbola onun kadar sevdalı değildi.

Esas konuya gelirsem basketboldan önce ben çok içine kapanık, asosyal bir çocuktum. Dışarda oynamaktan ziyade oyuncak, lego ve en önemlisi çizim yapmayı severdim. Şimdi o çizimlerimden birkaç tanesini paylaşacağım.

Milli bayrama usta pokemon eğitmeni Ash'i dahil etmem detayı :)









  EYY Bryan Singer sen kimsin ya!


   






Basketbol aşkım başladığında bu durum çizimlerime de yansımıştı. Süper kahramanların olduğu hikayelere bir anda sporcular dahil oldu.


Kobe Bryant hayranlığım ona özel bir dergi oluşturmama dönüşmüştü.


Aslında o günlerden NBA günlüğümü tutmaya başlamıştım.