22 Ekim 2014 Çarşamba

SONBAHAR



Ekimin ortasındayız.Hava çoğunlukla kapalı.Ruh halimle sidik yarıştırırcasına kapalı.Belki de hava kötü diye ben de öyle hissediyorumdur.Her neyse.Özellikle gece geç yatmam ve lüzumsuz işlerle uğraşırken bir alışkanlık edindim.Saplantıya dönüşmese zaar.Selinin fotoğraflarına uzuuuun uzun, hülyalı bakışlar atıp göz gezdiriyorum.Birlikteyken de test edip onayladığım gibi Allah yaratıyor.Özenli bezenli ‘’Pörfekşınıs’’ bir işçilik harikası.Çok düşünüyorum.Olaylar tazeyken bile bu kadar yoğun düşünmüyordum. Ulan unutmuş mudur acep beni.O da düşünüyor mudur iyi mi ettim kötü mü diye… Konuşulacak olsa birden bire ‘’insanlar kararsız kaldığında en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir Selin; ama sen kötü bir karar verdin’’ demek isterdim.Bana güzel zamanlar yaşattı gerçekten.Şükretmeyi tekrar hatırlattı.İşler yoluna girer belki diye umut etmeyi hatırlattı. Uzaktan sevmeyi ben zaten biliyordum. Ben de ona bunu öğretmişimdir kısa zaman da olsa. Uzaktan sevmeyi, habersiz sevmeyi, karşılıksız sevmeyi ben bilirim ben!!!(RTE MODE:ON)
Uzun yıllar anlamsız bir şekilde arkadaşımı sevdim.(Aslında yılların uzunluğu aynıdır hemen hemen) Arkadaşlığımız bozulmasın diye söylememeyi , yutkunmayı tercih ediyordum. Ta ki o gidene kadar. Yani gideceğini sanmama kadar. İtiraf edince de olanlar oldu ve stüdyo bir anda karıştı .

O hikaye geçti amk tamam… Selin ve kısa süreli birlikteliğimiz diyordum heh.Ulan ağzıma da hiç yakışmıyor; ben ve birliktelik duy da inanma.Yıllarca tek taraflı, platonik, ezik. Sonra hiç alaka , fıstık gibi kız seni sevsin durduk yere. Kader çok cilveli haaa sikerim eheheh.
Kızlar hakkında öneri ve görüş bildirecek biri asla olamam ama doğum günleri önemlidir.Ben sadece doğum gününü özellikle ilk kutladığım için oldu bunlar.Ah ulan ah.




Serranın dooğom günü birkaç gün sonra ve bu kadar destek verici , hoşsohbet olmasından dolayı özel bir şeyleri hak ediyor. Bari o beni bırakmasın lan. Önemsenmeyecek kadar değersiz, nefret edilecek kadar kötü, sevilmek için uzak biri olmamalıyım. (Kronoloji bilimine saygılarımı sunarım J )


                                                        Hey yo 1 haftadır temizim ayrıca ahbap!

Ben bari birilerini mutlu edeyim mantığıynan (karmaya göre belki beni de mutlu eden çıkar) Serranın doğum gününde birkaç jest yaptım.Bana saydırdığı için ismini değiştirdiğim kişi gibi (ki değiştirdiğim ismi unuttum şu an :)) onun gibi kurtarıcıydı beni teselli etmesi bakımından Serra.Tekrardan sağolsun.Nice senelere


23 Ekim

Yine sıkıcı bir gün. Spora da gitmediğim zaman gerçekten yapacak hiçbir şey kalmıyor.Kitap okumaya başladım.Serra almış ben de aynısını aldım.Tesadüf Chuck Palahniuk’un Ölüm Pornosunu almış.Sen de al dedi ortak okuruz.Hoşuma gitti.Acaba özellikle mi Chuck amcayı tercih etti; çünkü ben paylaşırım ve sevdiğim bir yazardır.Herşeyden öte Fight Club’ın yazarı ve diğer kitaplarını da okudum.Gösteri Peygamberi’nin filmi yapılsa en az Fight Club kadar popüler olur.Ki Fight Club ilk gösterime girdiğinde o kadar ön planda olmamış.Dvd satışları ve sonrasında kitlesini artırmış ve hak ettiği değeri görmüş bir şaheser.

        Sıkıcı günden geriye kalan düşünceler yumağı.Bir üniversite bitti.Açıktan okudum.Çoğu kişinin gözünde değer görmese de bir şeyler için çabaladığım sonucudur bence.Aslında resmi olarak yazın mezun olmuştum.Fakat askerlik tecil durumu sebebiyetiyle ve dolayısıyla ikinci sınıfa geçtiğim İstanbul Uni Tarih bölümünün kayıtları tamamlanıp öğrenci belgemi alana dek diplomamı alamazdım. Çünkü askerlik durumunu mezun olduğum okulun belgesiyle sürdürüyordum ve diğer okulun öğrenci belgesiyle tecili uzatmam gerekliydi kapiş (gereksiz ve ayrıntılı bilgi amık). Askerlikle asla sorunum yok, her Türk asker doğar lafına katılıyorum.İstisnalar elbette ki var.Her insanın yaradılışı buna müsait değildir.Ama biz savaşçı bir ırkın tohumlarıyız.Fakat şu anki hükümetin tutumları ve Işid tiyatrosunun kurbanı olmak istemem hem de şu anki ülke şartlarında.Ne şehit ne kahraman olursunuz.Başımızdakilerin o an neye ihtiyacı varsa o sıfatı alırsınız. Küçük masum bir çocuk olsanız bile hiç haketmediği üzere terörist damgası yiyebilir lüzumsuz kalabalıklardan.Işidin santra yaptığı bir kelle de olmak istemiyorum.


Biz savaşçı bir ırkın tohumlarıyız demiştim.Yaradılışımıza, evrimimize ters gitmek olmaz. (hem evrim hem yaradılışı kullandım bi terso olmasın). Ki zıt şeyler gibi gelmedi hiçbir zaman bana bu konu.
Daima siyaset meydanı,genç bakış, ters sokuş, dar alanda kısa paslaşma programın ismi ne olursa olsun bu şaklabanlık ve reyting maymunluğu sürecek ve dolayısıyla çoğunluğu cahil bırakılmış, gelişmeye, öğrenmeye kapalı dindar kesimle, belki de peşinen kararını vermiş biraz okumuş kesim karşı karşıya getirilecek. Bize en ters gelecek görüşlere bile vakit ve kafa ayırıp incelemek gerekiyor. Almaya açık olmak gerekiyor (her koşulda değil)! J

         Aha işte tam da bu tipler yüzünden öğrenmemiz, o ilk emri uygulamamız gerekiyor.Yoksa 56 dk'dır ateist olduğunu vurgulayan, saygın ve başarılı adama dangalak dangalak sorular yöneltirsin.Sağdaki kızımız da maden arıyor hey yavrum hey...

Çok bağlantısız bodoslama hiçbir dayanağım olmayan sadece bana ait bir düşünce…Bu kadar keskin hatlarla karşı karşıya olmamalı evrim ve yaradılış.Ben her şeyden öte inanmaya ihtiyacım olduğu için inanıyorum.Kanıtlar hala tatmin edici gözükmese bile inanmaya muhtaç hissettiğim için inanıyorum.Hep de şart koyuyorum okumaya başlayıp kendim karar vermeliyim diye.Fuzuli şeylere boğuluyorum ve zaman geçiyor.Her neyse; dayanaksız tamamen benim sikik düşünceme gelirsek.Bana göre ne dincilerin düşündüğü gibi insanlık olduğu gibi zembille dünyaya indirilmiştir ne de, olduğu gibi mayminler ‘’kankiler iki dk insan olalım’’ diyerek evrilmiştir.Türler arası geçiş olabilme ihtimali çok ortadayken olduğu gibi reddetmek olmaz.Milyonlarca yıl, canlılar yaşamak için neye ihtiyaç duyarsa o şekilde bir gelişim göstermiş ve farklı canlılar farklı özellikler kazanarak çeşitliliği meydana getirmiştir.En basitinden bazılarının boynu uzamış ve otlara yetişebilmiş, bazıları zıplamasını geliştirerek fiziksel olarak gelişmiştir vb. Bu gelişimler sonrasında zaten şu anda da mevcut canlılarda buna kanıt eski uzuvları bakidir.Canlı yaşayış biçimini değiştirir ve kullanmadığı uzuvları zaman içinde yok olur. Ne şimdi Adem maymun mu? Yoooo; primat ortak atasından geliyoruz eyvallah buraya kadar, ki bunlar grup halinde, sosyal şempanz dayılar zaman içinde kendini geliştirir ve Tokiye girelim böyle olmicak topraaam derler.Bizim adam gibi adam ilk insan, o ayağa yeni kalkmış tıraş ve epilasyondan bihaber magandalardan sonradır diye düşünüyorum.Şimdi onlar düşünsün!

Bilmediğim konularda ateş ettiğim yeter diyerek kendi sikik mevzuma dönüyorum.İnanmaya ihtiyacım olduğundan bahsetmiştim.Mutlu olmaya inanmaya ihtiyacım var.Konuşacak birine ihtiyacım var.Yine burada
Chuck reyizin sözü devreye giriyor… ‘’•   Birine gününün nasıl geçtiğini sorduğunda, bunu sormanın sebebi kendi gününü anlatmak istemendir. Birine aşık olmanın sebebi, onun sana aşık olmasını istemen...’’










Beni birinin sevmesine ihtiyacım vardı.Biraz özgüven, biraz ilgi ve en önemlisi konuşmak, paylaşmak.Selinde ilk kez hepsini bulduğuma inanmıştım. Üç hafta kadar üzerimde salak bir mutlulukla dolaştım, insanları neşelendirdim, kedimi gezdirdim. İyi bir insan olmak, kendimi daha iyiye götürmek için uğraşmak istedim. O esnada da anneme, ablama bir şey anlatmadım.Ben bu gönül mevzularında boktanım.




 ·         Sevmediklerin derdin olur genelde, sevdiklerin ise mutluluğun. Ama birini öyle b...ir seversin ki; hem derdin olur, hem umudun. C.P
Umudumdu, zaferimdi :(
USTAYA SAYGILAR ŞELALE










Bu sefer link yok amk listeden bakın hazırcı piçler